Ken je dat… Zo ziek die kat!

Ken je dat? Je kat is nooit ziek en dan ineens… ALARM!

Vorige week was Bailey, voor het eerst in de zes jaar dat ik haar heb… ZIEK! Van de ene op de andere dag. Zomaar. Ineens! Ik vond het al verdacht toen ik haar ’s ochtends niet hoorde mauwen voor mijn slaapkamerdeur, de natte vlekken op de trap en haar geruisloze ‘sluiploop’ richting mijn bed… waar ze niet op maar ONDER ging liggen!

Dit is NIET mijn kat! Was het enige dat ik kon denken. Ze at niet, ze dronk niet, maar ze gaf wel over! Eerst liet ik het maar een beetje op z’n beloop. Misschien had ze iets verkeerds gegeten en moest dat er gewoon uit. Maar ze bleef de hele dag apathisch in haar mandje liggen! ’s Middags was het dus tijd voor actie! Huppakee, met mand en al in het reismandje, in de auto ermee en naar de dierenarts!

De hele rit naar de dierenarts was het verdacht stil op de achterbank, waardoor ik alleen maar meer bevestigd werd in mijn vermoeden dat er iets grondig mis was met Bailey. De dierenarts zette een infuus in het nekvel van Bailey (eindelijk hoorde ik ‘miauw’) met vocht, anti-braakmiddel en antibiotica, waarna ik meteen één van mijn ribben verkocht om de rekening te betalen. MAAR de beloning was één groot jengelconcert op de terugweg.

Bailey was meteen weer aan de betere hand en de volgende dag at, dronk, poepte, plaste, sliep en jengelde ze weer als nooit tevoren. En als bonus at ze vijf dagen achter elkaar netjes haar antibiotica-pilletjes op.

BAILEY RULEZZZZZZZZ!

© Bob Rugebregt / LizLohren.nl 2013

.

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | ABOUT.ME | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Je kunt Bailey ook volgen op instagram via de hashtag #MustLoveBailey

.

Posted on: 27 september 2013, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *