Ken je dat… De kuren van die kat!

Ken je dat… de wisselende kuren van je kat als hij/zij uit logeren gaat?

Bailey (mijn kat) gaat altijd uit logeren bij Bob (Rugebregt, de illustrator van de ‘ken-je-dat-reeks’) als ik op vakantie ben of opgenomen in het ziekenhuis. En een kat zal een kat niet zijn, als ze per persoon (of huis) geen wisselende kuren heeft. Over het algemeen is Bob een stuk toegeeflijker dan ik (ze mag op zijn bed slapen, krijgt zoveel brokjes ze wil, avondwandelingetjes etc. etc.). Maar soms… soms… maakt Bailey het weleens te bont (tussen de laken kruipen, niet luisteren, een eigen route uitstippelen voor de avondwandeling) en dan kan ik best begrijpen dat Bob haar NIET meer zo lief vindt…

© Bob Rugebregt 2013

.

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST

.

Posted on: 27 april 2013, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *