Ilizarov-notities #8 | Break a Leg

.

Geen ilizarov-frame vandaag, maar alsnog een gebroken been, hetzij vlak onder de heup. De spullen die ik de laatste weken heb ingeslagen met het ilizarov-frame in gedachten, heb ik gisteren maar allemaal opgeborgen, die zullen pas over een jaartje weer tevoorschijn komen. Aan de ene kant ervaar ik een soort ‘opluchting’ dat het ilizarov-frame nog even uitgesteld kan worden, aan de andere kant betreed ik vandaag weer een volslagen onbekend terrein met deze operatie. Het leven kan vreemd lopen. Maar goed, laat ik deze dag maar ingaan met de wijze woorden:

Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

En als je deze uitspraak niet kent, Shame On You! Ga onmiddellijk de film Forrest Gump kijken!

.

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST

.

Posted on: 4 april 2013, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *