Een goede voorbereiding is het halve werk [2]

Vandaag stond mijn vader voor de deur. In zijn handen had hij een grote witte plastic tas en een brede grijns op zijn gezicht. Hij had wat inkopen voor mij gedaan: kompressen van De Action. In een eerdere post had ik al omschreven welke dingen je maar beter van tevoren geregeld kan hebben, en gaf ik als tip om kompressen te kopen bij De Action. Het scheelt in de kosten en ze nemen lekker veel wondvocht op zonder te blijven plakken aan je wonden. Hier een foto van mijn special delivery of the day.

Een goede voorbereiden is het halve werk. Kompressen voor de 2e ronde ilizarov-frame © L. Rugebregt 2012

.

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST

.

 

Posted on: 28 oktober 2012, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *