365 Dagen Positief ~ Ombuigen

Goedemorgen! Eergisteren en gisteren ontving ik mijn 155e en 156e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Invloed op gedachten & stemmingen

Het blijft voor mij echt één van de moeilijkste dingen die er is, het ombuigen van nare gedachten en/of stemmingen. Zeker omdat het in mijn hoofd continu een wirwar aan gedachten is en mijn stemming van het ene op het andere moment – zonder aanleiding – om kan slaan. Tot op zekere hoogte hoort die ‘drukte’ in mijn hoofd gewoon bij mij, maar het slaat me ook vaak uit het veld.

156 Ombuigen © LizLohren.nl

Beter zou het zijn om mijn gedachten te leren filteren, van me af te laten glijden of streng een halt toe te roepen. Dat ik negatieve stemmingen leer herkennen, erkennen – dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is – en dat het daarmee ook klaar is. Ombuigen eigenlijk. Want focussen op zaken die alleen maar nare gevoelens met zich meedragen, brengen me niet dichterbij mezelf, maar drijven mij juist verder van mezelf af.

~ Heb jij invloed op je gedachten en stemmingen? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 8 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *