365 Dagen Positief ~ Tussentijdse update

Het is alweer september. September! En ik heb het gevoel alsof de herfst haast niet kan wachten om de zomer af te lossen. Toch zat ik vandaag nog even op mijn balkon van de warmte van het zonnetje te genieten en bedacht ik me ineens dat niet alleen de herfst weer voor de deur staat, maar dat tweederde van het jaar 2014 alweer om is, daarmee zit ik dus ook op tweederde van het 365 Dagen Positief initiatief.

De afgelopen acht(!) maanden heb ik dagelijks proberen te bloggen n.a.v. de 365 Dagen Positief e-mails die ik elke ochtend in mijn inbox ontvang. Maar voor de oplettenden onder jullie, zie je de laatste tijd geen blogposts meer verschijnen met daarin zelfreflecties (en een overdaad aan wijze woorden en lessen) maar wel gedichten.

Vanwaar die switch? Ten eerste, ik zie mezelf in eerste instantie graag als schrijver en daarna pas als blogger. Hoewel ik bloggen nog steeds geweldig vind, merk ik dat ik soms de uitdaging mis van het daadwerkelijk creëren van een verhaal… of gedicht. En na maanden van zelfreflecterend bloggen, begon ik het idee te krijgen dat ik mezelf begon te herhalen.

En als er iets een dooddoener van inspiratie is, dan is het wel herhaling. Het ‘positief-initiatief’ wilde ik niet opgeven, dus besloot ik er een nieuwe uitdaging van te maken en maakte de switch van ‘ik blog 365 Dagen Positief’ naar ‘ik dicht 365 Dagen Positief’. Zo blijf ik toch geïnspireerd om positief te blijven, maar ook om creatief te blijven :)

Is het nu dan helemaal gedaan met de (mindstyle) blogposts? Nee! Maar ik wil wel dieper in kunnen gaan op de onderwerpen waarover ik blog, en daarom heb ik besloten om met een lagere (wekelijkse) frequentie, langere blogposts te schrijven over onderwerpen die mij inspireren om te blijven ontwikkelen in mijn zelfreflectie en positieve(re) levenshouding.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, aanstaande zaterdag staat er een blogpost ingepland om gepubliceerd te worden met de titel: F*ck it met die bucket... Dat klinkt misschien heel negatief, maar ik kan je verzekeren, het is zeer positief ;)

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 1 september 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *