365 Dagen Positief ~ Problemen

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 91e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Problemen

We zijn allemaal een work in progress, ik ook. Problemen ben ik al meer dan genoeg tegengekomen. Klein, groot, van belang of eigenlijk niet zo van belang, om gek van te worden of om het hoofd te bieden. Ik ken ze allemaal en ik zal er nog wel meer van tegenkomen. Wat dat betreft heb ik gestampvoet, gehuild, mijn schouders opgehaald maar ook gelachen om allerlei soorten problemen.

Ik heb me weleens afgevraagd, zou ik een leven willen hebben waarin alles helemaal ‘in balans’ zou zijn? Geen wolkje voor de zon te bekennen en alles gaat van een leien dakje. Zou ik uiteindelijk nog wel doorhebben hoe ‘goed’ ik het dan heb? Volgens mij zou dan juist de balans weg zijn in mijn leven. Misschien zou ik er zelfs een heel naar persoon van worden, want wat voor karakter bouw je op als alles maar altijd gaat zoals jij wilt?

Nee, wat dat betreft ben ik overtuigd van het principe ‘balans’, zonder regen ook geen zonneschijn. Problemen zijn in die zin uitdagingen om sterker en wijzer van te worden. Nee, problemen, het was niet altijd even leuk, en dat zal het ook niet altijd zijn. Maar hoeveel mooier is het leven als ik een probleem het hoofd weet te bieden en er weer een stukje levenservaring bij heb gekregen…

~ Hoe denk jij over problemen? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

91 Problemen © LizLohren.nl

Posted on: 4 april 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *