365 Dagen Positief ~ Liefde

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 94e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Liefde

Ik zeg het dus niet zo makkelijk: ‘Ik hou van jou.’ En ik laat het ook maar zeer zelden blijken. Ik ben daarin altijd een beetje op ‘mijn hoede’. Wil niet klef overkomen, opdringerig, zwak haast. Het moge duidelijk zijn dat ik behoorlijk negatieve associaties heb met het tonen van genegenheid, van liefde… Zo zonde.

Ik zeg altijd voor de grap: ‘De enige van wie ik hou is Bailey!’ Lekker makkelijk natuurlijk, want Bailey is een kat… Een kat die niets terug zegt als ik haar helemaal platknuffel, in de houtgreep neem of in de lucht gooi, vervolgens mopperend wegloopt om twee minuten later toch weer voor me te staan om geaaid te worden.

Het is ook geen kwestie van ‘niet willen’, ik wil heel graag zelfs. Zou best wat makkelijker willen durven zeggen dat ik (heel veel) van iemand hou. Ik blij ben dat iemand deel uitmaakt van mijn leven. Dat ik wat makkelijker een knuffel zou durven te geven, een hand vast zou durven te pakken, liefdevol over een wang zou durven te strelen…

94 Liefde © LizLohren.nl

Goed dan, nu het positieve nieuws ;) Bovenstaande is niets nieuws voor mij, ik weet – en realiseer – het me al jaren en nam nog niet zo lang geleden het besluit om er eindelijk eens verandering in aan te brengen. En ja hoor, een paar weken geleden gebeurde dan eindelijk het ‘onvoorstelbare’…

Ik, Liselore – *miep bewaar je afstand ik ben geen knuffeldier* – stak midden op straat mijn armen uit én… bevond me ineens in een omhelzing op eigen initiatief. Ja, ja, de eerste stap is gezet, inmiddels al vervolgd door nog een paar voorzichtige stapjes de juiste richting op! En bedenk je goed:

That’s maybe one small step for you, but a giant leap for me…

~ Toon jij makkelijk je ‘liefde’? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

Posted on: 7 april 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *