365 Dagen Positief ~ Morgen

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 98e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Morgen

Ken je dat liedje van Ronan Keating: ‘If tomorrow never comes‘? Niemand heeft de garantie dat er een morgen is. Hoe naar is het wel niet als je geen morgen hebt, in de volle realisatie dat al die dingen die je nog wilde doen, er nooit van zullen komen? Ik ben iemand die ‘morgen’ als vanzelfsprekend ziet en hierdoor heel veel dingen voor me uitschuif.

Dingen uitstellen, me bezighouden met dingen en personen waar ik eigenlijk mijn energie niet in wil steken, zonde van de tijd eigenlijk. Waarom niet de dingen doen die ik wil doen, omgaan met de personen waar ik energie van krijg en niet alleen maar energie aan kwijtraak? Soms moet ik mezelf echt even bij de les trekken en me realiseren dat ik dit leven toch echt maar één keer leef.

Nu ben ik een ontzettende fan – zeg gerust: verslaafde – van Pinterest dagelijks ben ik er wel op te vinden om een paar plaatjes te pinnen om inspiratie op te doen voor van alles, maar het liefste pin ik inspirerende quotes. Quotes om naar te leven, en ach, laat ik er eens een paar delen ter inspiratie, waarvan niet alleen de boodschap mooi is, maar ook de illustratie:

Quote via TheThingsWeSay.com

Quote via APairOfPears.com

Quote via blog.modcloth.com

Quote via InspireWeTrust.com

Quote via StrikingTruths.com

Quote via LivingWellSpendingLess.com

Quote via PhaedraJean ArtMachine

Quote via RachelGadiel.com

Meer inspirerende quotes? Neem een kijkje op mijn bord ‘Say It Like It Is!’ of volg mij op Pinterest.

~ Wat zou jij doen als er geen morgen zou zijn? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

Posted on: 11 april 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *