365 Dagen Positief ~ Positieve uitspraken

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 89e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Dingen Die We Vaker Zouden Moeten Kunnen Zeggen

En dan begin ik met een mooie uitspraak van Kid President:

If you can’t think of something nice to say… You’re not thinking hard enough!

Waaaah! Is ie waar of is ie waar?! Want laten we eerlijk zijn, als je niets aardigs te zeggen hebt (tegen een ander) en je houdt je lippen op elkaar, dan val je negen van de tien keer ook gewoon keihard door de mand. Wat dat betreft kan ik mezelf beter aanleren om negatieve gedachten (over een ander) om te zetten naar positievere uitspraken. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit hoe ik dat het beste aan kan pakken/verwoorden. Maar goed, tot die tijd kan ik wel alvast een voorraadje positieve uitspraken aanleggen, voor anderen maar ook voor mezelf:

  1. Wat ben je leuk/lief/grappig/schattig/hilarisch/prachtig/mooi/intelligent etc.
  2. Alles is goed zoals het is, jij ook.
  3. Goed gedaan!
  4. Laten we lachen/dansen/zingen/schreeuwen/springen etc.
  5. Geloof in je dromen, ik geloof in jou.
  6. GOEDEmorgen/middag/avond/nacht.
  7. Ach ja, we gaan allemaal weleens onderuit… Ik ook… Heel erg vaak!
  8. Het is je vergeven.
  9. Doe wat je gelukkig maakt, ik word gelukkig van jou.
  10. Dank je wel!

~ Hebben jullie toevoegingen? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

Posted on: 2 april 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *