365 Dagen Positief ~ Lach!

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 76e e-mail van 365 Dagen Positief met daarin onderstaande video van iemand die rozen uitdeelde aan vreemde vrouwen/meisjes om ze een reden te geven om te lachen:

Apart dat het eerste meisje de roos niet aan wil nemen, ze ziet er ook niet bepaald gelukkig uit. Ik zou het echt supergeweldig vinden, zou eerst wel even verbaasd kijken maar vervolgens zou er een brede lach om mijn mond verschijnen. Ik kan zoiets echt ontzettend waarderen, gewoon goed doen en iemand een lach bezorgen. Zoiets maakt toch je hele dag (en de dag erna) goed?

Ik heb trouwens wel iets met lachen hoor. Als ik anderen mag geloven heb ik een ontzettend leuke lach. Zo eentje die van oor tot oor gaat, en als er uit mijn mond ook nog een lachend geluid komt dan is de ervaring compleet. Overigens komt die combinatie niet zo heel vaak voor. Dan zijn de opmerkingen: ‘Kijk nou! Ze lacht!’ niet van de lucht. Tja…

Lach ik dan werkelijk zo weinig? Mwah, echt oprecht lachen, dat doe ik inderdaad best wel weinig. Uit automatisme een lach om mijn mond toveren doe ik dan weer heel erg vaak. En kijken als een ‘zuurpruim’ (dit zijn niet mijn woorden, maar die van mijn moeder) daar schijn ik – van kleins af aan – een ster in te zijn. Ach ja, we hebben allemaal wel wat hè ;)

Maar het is wel zo dat als ik één ding moet noemen wat ik echt het allermooiste aan iemand vind, dan is het wel iemands lach. Als iemand – oprecht – lacht, dan zie je echt even alle maskers wegvallen en de persoon achter de persoon. Snappen jullie wat ik bedoel? Nou ja, misschien ben ik ook wel een beetje vaag. Maar goed, ik ben dus niet zozeer een ‘sucker for love’ maar een ‘sucker for a lovely smile’.

~ Wat voor lach heb jij (een zwak voor)? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

76 Lach © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 20 maart 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *