365 Dagen Positief ~ F**k It!

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 61e e-mail van 365 Dagen Positief over de ‘Fuck It’ methode. Ja, je leest het goed: FUCK IT! “We worden belast door het verleden en maken ons zorgen over de toekomst, maar we vergeten het heden.” Soms moet je gewoon ‘Fuck It’ zeggen tegen alles waar je je druk om maakt en de boel gewoon de boel laten.

Fuck It! Uhm… dus… ik zou niet meer vloeken. En ik was een goed eind op weg ook. Maar met name dat woordje ‘fuck’ glipt er nog weleens doorheen. Maar eigenlijk… als ik het zeg in het kader van de ‘fuck it’ methode… is het niet echt vloeken meer. Toch? Toch? Mwaaaah… Nee, het blijft vloeken.

Ik zal dus niet meer dat lelijke woord in de mond nemen – en het ook zoveel mogelijk uit mijn gedachten bannen. Maar het principe – van de f**k it methode – daar ben ik het helemaal mee eens. Ik laat me veel te veel leiden door de verwachtingen/eisen die anderen aan mij stellen en nog veel meer door de verwachtingen/eisen die ik aan mezelf stel.

Het leven is niet een aaneenschakeling van verplichtingen. Ik kan best eens wat vaker op de rem staan, diep inademen, om me heen kijken en tegen mezelf zeggen: sta eens stil bij het moment, niets moet:

Moeten maakt gek! En ik ben al gek genoeg…

[Tweet bovenstaande quote]

~ Wat zijn jouw gedachten over de ‘fuck it’ methode? ~ 

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

61 Fk It © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 5 maart 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *