365 Dagen Positief ~ Rijst

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 57e e-mail van 365 Dagen Positief  over het ‘rijstexperiment’. Een experiment waarin aangetoond wordt dat water over ‘geheugen’ lijkt te beschikken en gevoelig is voor positieve en negatieve energie. Het experiment bestaat uit het blootstellen van gekookte rijst aan zowel positieve als negatieve energie (in de vorm van woorden, gedachten en emoties). En wat blijkt, de ‘positief’ behandelde rijst blijft na verloop van tijd vaker ‘mooi’ dan de ‘negatief’ behandelde rijst die ging schimmelen en verkleuren. En wist je dat (wij!) mensen voor een groot deel uit water bestaan…

Aaah ja, rijst! Ik zou rijst nooit negatief kunnen behandelen. Ik ben opgegroeid met rijst, met de geur en met de smaak ervan. Rijst is voor mij vertrouwd. Nooit, nooit, nooit zal ik rijst weggooien. Is dat mijn Indische bloed? Nee, dat is mijn Indisch erfgoed. Maar waarom zou ik mezelf – en anderen – niet net zo behandelen als ik rijst behandel?

Ik had al eens eerder gehoord over het rijstexperiment, maar mij er verder niet echt in verdiept. Nu ik er opnieuw over nadenk, dan klinkt het eigenlijk best logisch, niet dat water geheugen heeft, maar hoe negativiteit en positiviteit invloed hebben op alles en iedereen. Ik denk dat het gaat om trillingen, negatieve en positieve trillingen.

Als we meer positief denken en doen, dan zenden we meer positieve trillingen uit, naar onszelf en naar anderen. Welk mens doet dit eigenlijk niet goed? Eigenlijk is het een soort middeltje voor eeuwige jeugd(igheid) nu ik er zo over nadenk. Ontdekking van de dag! Is dat even een leuk verjaardagscadeautje voor mezelf… ;)

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

57 Rijst © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 1 maart 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *