365 Dagen Positief ~ Goedemorgen

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 47e e-mail van 365 Dagen Positief  met de vraag hoe je ’s ochtends wakker wordt. Hoe belangrijk het is om een goede nachtrust te hebben en hoe je je dag goed kunt beginnen door met positieve gedachten wakker te worden en je bed uit te stappen.

Ik heb er al eens eerder over geblogd, dat ik niet de beste (in)slaper aller tijden ben. Het is altijd maar afwachten wat voor nacht ik achter de rug heb en hoe dit van invloed is op hoe ik wakker word. Ik moet zeggen dat het de laatste tijd redelijk goed gaat met inslapen en doorslapen, en dat ik ook steeds vroeger uit bed kom.

MAAR ik kom pas uit bed nadat ik twee(!) wekkers af heb laten gaan, waarvan ik de laatste bij voorkeur al uit heb gezet voordat het hele huis wakker is. Daarnaast heb ik mijn radio ook zo ingesteld dat deze aanspringt een kwartier voordat de eerste wekker gaat, anders word ik echt (te) abrupt uit mijn slaap gerukt.

Het klinkt misschien behoorlijk ‘hectisch’ hoe ik ’s ochtends wakker word, maar eigenlijk valt dat best mee. Het is meer dat ik een stok achter de deur nodig heb om écht mijn bed uit te komen – de tweede wekker staat een paar meter verderop – want anders zet ik doodleuk mijn wekker uit en slaap verder.

Ik begin mijn ochtenden over het algemeen rond 6.30 / 7.00 uur. Heel veel mensen vinden dat vreemd omdat ik geen werk heb om naartoe te gaan, maar ik hou van de stilte van de ochtend. Ik zet een pot thee en publiceer een blogposts, waarna ik doorklik naar bloglovin’ om de blogposts van anderen te lezen. Op deze manier wen ik langzaam aan de (geluiden van de) dag.

~ Hoe begin jij je ochtend/dag? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

47 Goedemorgen © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 19 februari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *