365 Dagen Positief ~ Wees Lief

Gisteren ontving ik mijn 46e* e-mail van 365 Dagen Positief  met daarin een videoboodschap om vandaag (= gisteren) eens extra lief voor mezelf te zijn. Geen hoge eisen stellen – want daar zijn ‘wij’ vrouwen ontzettend goed in – niet aan een ander, maar ook niet aan onszelf.

Hoe toepasselijk dat deze e-mail kwam op het moment dat ik mij realiseerde dat ik de laatste tijd net even te ver over mijn grenzen heen ben gegaan. Ik ben niet alleen druk aan de slag geweest met allerlei projecten, maar ik heb ook heel veel dingen voor mij uitgeschoven omdat ik er GEEN ZIN IN had. Ik ben er zelf letterlijk ziekjes door.

De schoen wringt met name op het gebied van het niet aan willen vragen van een Wajong-uitkering (op advies van het CWI) – ik zit nu in de bijstand door mijn medische omstandigheden – en de laatste regeldingen m.b.t. het aan de slag gaan als freelance tekstschrijver.

Ik kan het niet uitstaan dat ik mij, m.b.t. bovenstaande punten, in allerlei bochten moet wringen om, één: wederom het hele verhaal uit te moeten leggen en alles moet ‘bewijzen’. En twee: dat ik betreffende het aan de slag gaan als freelancer, alleen maar tegenstrijdige berichten krijg over wel/niet/hoe bijverdienen naast een uitkering, maar NERGENS een duidelijk antwoord krijg.

Aaaaaargh! Ik heb betere dingen te doen. Er zijn belangrijkere dingen. Zucht, ik moet er gewoon even doorheen bijten, mezelf over mijn bolletje aaien, en zeggen: “Komt wel goed schatje…” En dat kwam het ook… nadat ik gisteren eindelijk die aanvraag ingevuld had en in de brievenbus gedeponeerd.

Dream On & Write On
Liselore

* Het is je misschien opgevallen dat ik gisteren geen blogpost heb geplaatst over de 45e e-mail van 365 Dagen Positief, dit kwam omdat ik niet zoveel had met de boodschap die daarin stond. Vandaar dat ik een dagje heb overgeslagen :)

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

46 Wees Lief © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 18 februari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *