365 Dagen Positief ~ Muziek!

Gisteren ontving ik mijn 39e e-mail van 365 Dagen Positief met daarin de songtekst van Love Shine A Light, je weet wel, dat liedje dat in 1997  het Eurovision Songfestival won. 

Nu heb ik zelf niet zo heel veel met dat liedje – ik ben altijd fan van de liedjes die niet eens in de buurt komen van de eerste plaats, zoals Kedvesem van ByeAlex in 2013 – maar los daarvan, bestaat er natuurlijk niets positievers dan muziek! Daarom deel ik vandaag mijn top 3:

Stay Happy, Stay Positive

Anything Could Happen ~ Ellie Goulding

After the war we said we’d fight together | I guess we thought that’s just what humans do | Letting darkness grow | As if we need its palette and we need its color | But now I’ve seen it through | And now I know the truth… That anything could happen

Lifesize ~ A Fine Frenzy

We stood so tall we caught a plane | By the wing and held it save | Until we found it a place to land | We layed across the ocean wide | Bridged the gap in record time | The people traveled across and kissed our hands | All for love we become… Larger than lifesize

Follow The Arrow ~ Rosi Golan

After all, the world is yours | If you take it for its flaw | Don’t expect too much for what you want | Diamonds in the rough, I’ll keep | The devil wants to make a deal | But you should take to heart… The sound of life

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 11 februari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *