365 Dagen Positief ~ Gelukkig Genieten

“Het is niet belangrijk hoeveel we hebben, maar hoeveel we ervan genieten.”
Charles Haddon Spurgeon

Gisteren ontving ik mijn 33e e-mail van 365 Dagen Positief  over geluk, en dan niet hoeveel we ervan hebben, maar hoeveel we ervan genieten. Eigenlijk kan alles een mens wel gelukkig maken, maar het gaat erom wat jou gelukkig maakt en dat je daar volop van geniet. Als je elke dag weer bewust op zoek gaat naar dat wat je gelukkig maakt, dan zul je automatisch meer genieten van je leven.

‘Toevallig’ kwam het geluk, en het genieten, gisteren als vanzelf op mijn pad. Ik had een goed gesprek bij het CWI waarin ik o.a.  tips kreeg om als freelance tekstschrijver aan de slag te gaan. Het zonnetje scheen terwijl ik weer naar huis fietste. Ik heb ’s middags weer gitaar gespeeld en gezongen. En als toegift kreeg ik een whatsapp van een vriendin dat haar videoclip online was gegaan:

Wat vinden jullie van de videoclip? Ziet er mooi uit hè! En alle betrokkenen hebben belangeloos meegewerkt aan de realisatie van de videoclip. Ook ik heb meegewerkt aan de videoclip door de productie – coördinatie, eerste aanspreekpunt, manusje van alles etc. – omtrent de opnamen voor mijn rekening te nemen. Ik had het nog nooit gedaan, maar toen ik werd gevraagd dacht ik bij mezelf: ‘Waarom ook niet? Het is weer eens iets nieuws.’ Zo gezegd, zo gedaan, en kijk eens wat een mooi concreet resultaat!

Om ook nog even terug te komen op DECI (Daisy) van wie de videoclip is, deze meid werkt echt ontzettend hard aan de weg om haar droom waar te maken: een toekomst in de muziek. En ik heb er echt bewondering voor hoe zij hier voor de volle 100 procent induikt, en zich niet uit het veld laat slaan door het feit dat ze daarmee niet de makkelijkste weg heeft gekozen. Zulke mensen zijn zo ontzettend inspirerend, daar kan ik dus ook ontzettend van genieten :)

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

33 Gelukkig Genieten © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 5 februari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *