365 Dagen Positief ~ Vrede

Gisteren ontving ik mijn 28e e-mail van 365 Dagen Positief met daarin een opsomming/gedicht van Annemiek van Deursen over wat vrede voor haar betekent. En dan niet vrede, zoals vrede na oorlog, maar wat haar een ‘gevoel’ van vrede geeft.

Nu kan ik in navolging van mijn bucketlists gisteren, weer een lijstje opstellen met wat mij (een gevoel van) vrede geeft, of ook een gedicht schrijven gebaseerd op al deze punten, maar vrede is voor mij simpelweg:

28 Vrede © LizLohren.nl

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER UPDATES VIA EMAIL? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS  >>>

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 30 januari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *