365 Dagen Positief ~ Reminder

Reminder

Soms komen dingen ineens samen, gebeurt er iets naars maar tegelijkertijd ook iets moois. Toen ik een paar maanden geleden het besluit nam om positiever in het leven te willen gaan staan, ging mijn leven echt niet ineens over rozen – nog steeds niet hoor – het kabbelde gewoon rustig verder. Maar ik merkte wel dat ik het niet langer eng vond om het kabbelen zo nu en dan eens te onderbreken met een sprong in het diepe.

En in alle eerlijkheid, soms had die sprong niet altijd de gewenste uitkomst, maar in plaats van spijt hebben van de sprong, kon ik het vertalen naar weer een stap in de goede richting om meer van mezelf te laten zien. Ik begon mijzelf te accepteren voor wie ik was, en op aanraden van een vriendin kocht ik in die periode ook iets voor mezelf, iets om mij hier ook dagelijks aan te blijven herinneren.

Hoewel ik niet echt van de sieraden ben, wist ik meteen dat ik een ring voor mezelf wilde hebben. Maar inmiddels vergeet ik nog weleens waarom ik die ring heb gekocht en waarom ik deze elke dag draag. Maar toen ik vandaag weer eens naar de ring om mijn vinger keek, terwijl ik het gevoel had weer even vast te zitten, wist ik weer: ik ben goed zoals ik ben en ga nog steeds de juiste richting op…

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

228 Reminder © LizLohren.nl

* Naar aanleiding van 365 Dagen Positief

Posted on: 19 augustus 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *