365 Dagen Positief ~ Fout

Fout

Tot voor kort trok ik mezelf regelmatig in twijfel. Dan vroeg ik mij af of ik dingen fout had gedaan en wilde ik terugkomen op gemaakte keuzes, wat natuurlijk helemaal niet kon en überhaupt niet nodig was. Misschien is het wel een beetje de ‘vloek’ van de perfectionist, alles zo goed willen doen dat je op een gegeven moment het gevoel krijgt niets meer goed te doen.

Totdat ik een soort omslagpunt bereikte. Ik had er geen zin meer in om mezelf continu in twijfel te trekken. Ja, ik had in het verleden impulsieve keuzes gemaakt waar ik achteraf spijt van had gekregen, maar inmiddels was ik al een paar jaar ouder, had ik geleerd van mijn ‘fouten’, en weet ik nu echt wel hoe mijn keuzes weloverwogen te maken.

Ik realiseerde mij dat ik in gedrag wel veranderd was, maar in mijn gevoel nog niet, het gevoel dat ik het ‘niet goed’ doe. En toen ik dat eenmaal doorhad, kon ik dat ook een halt toeroepen. Want in feite bestaat ‘fout’ niet eens, keuzes worden gemaakt naar wat op dat moment voor mij goed voelt, en daarop kan ik met een gerust hart vertrouwen.

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

226 Fout © LizLohren.nl

* Naar aanleiding van 365 Dagen Positief

Posted on: 17 augustus 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *