365 Dagen Positief ~ Dagdromen

Dagdromen

Het is niet alsof ik de hele dag met mijn hoofd in de wolken zit, maar ik ‘drijf’ gewoon heel snel weg met mijn gedachten. Dat hoort bij mij, is altijd al zo geweest. Over het algemeen merk je er niets van. Ik ben zelfs in staat om antwoord te geven op vragen die ik niet eens heb gehoord, omdat ik dus ergens anders was met mijn gedachten, onbewust blijf ik kennelijk wel bij de ‘les’.

Maar heel soms kun je het wel aan me merken, en dat is wanneer ik loop. Want hoe sneller ik loop, hoe verder weg ik ben met mijn gedachten. Tja… Dagdromen… Maar ik ben er zeker wel blij mee hoor, want anders zou ik ook nooit kunnen schrijven en hierin zit ook verscholen dat ik een beelddenker ben, alles is voor mij een verhaal.

Vroeger snapte ik ook nooit dat mensen niet van lezen hielden. Dan zie je toch hele verhalen voor je? Maar sommige mensen zien dus werkelijk alleen maar woorden. Ik vraag me weleens af: mensen die alleen in woorden denken, zouden die wel dagdromen of fantaseren, zouden ze zelfs wel – echt – dromen?

Laat ik mijn hoofd er maar niet over breken, want ik heb nu ineens allemaal beelden voor me hoe de (dag)dromen van sommige mensen alleen maar bestaan uit saaie ronddansende letters. Nee, geef mij maar lekker mijn dagdromen om die vervolgens om te zetten in letters en woorden.

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

221 Dagdromen © LizLohren.nl

Posted on: 12 augustus 2014, by : Liselore

2 thoughts on “365 Dagen Positief ~ Dagdromen

  1. Ik kan me dat ook echt niet indenken, hoe kan dat? Lijkt me zo raar als je alleen maar de woorden ziet. Aan de andere kant is het voor die mensen weer helemaal niet gek. Mooi hoe verschillend mensen in mekaar kunnen zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *