365 Dagen Positief ~ Veranderingen

Veranderingen

Iemand zei laatste tegen mij: “Ik geloof erin dat mensen kunnen veranderen.” Ik zei er niets op terug, knikte alleen maar en moest het even laten bezinken. Ik wist namelijk niet zo zeker of mensen wel ‘echt’ kunnen veranderen. Totdat ik erachter kwam dat ik deze overtuiging tot nu toe altijd iets te letterlijk heb genomen.

Een compleet ander mens worden, dat lijkt mij een behoorlijke opgave en iets wat niet zomaar ‘even’ gebeurt, als het al gebeurt. Mijn kern zal nooit veranderen, maar feit blijft wel dat het leven continu veranderingen met zich meebrengt en dat dit onvermijdelijk van invloed is op wie ik ben.

En toen las ik iets heel moois over veranderingen en een wilg: de takken van een wilg deinen flexibel mee met de wind, maar de wortels blijven stevig geworteld in de aarde; zo kun je jezelf ook beschouwen, de wortels als je kern en de takken als de flexibiliteit om mee te deinen met de veranderingen van het leven.

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

215 Veranderingen © LizLohren.nl

Posted on: 6 augustus 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *