365 Dagen Positief ~ “Dat was lief”

Dat was lief

Tijdens deze mooie zonnige dagen kun je mij bijna de hele dag op mijn balkon vinden met uitzicht op een straat waar niet alleen twee stoepen langslopen, maar ook een fietspad. Er lopen, fietsen of rijden altijd wel mensen langs, en het mooiste is dat bijna niemand omhoog kijkt, maar ik dus wel continu naar beneden. Ik kan me echt uren vermaken door naar mensen te kijken en naar de interactie tussen hen.

Zonet (let op: als jullie dit lezen is dat alweer gisteren) keek ik ook weer naar beneden en zag een vader lopen met naast hem zijn dochtertje op een (superschattig) roze fietsje, waar ze op haar kleine bagagedrager veel te veel spulletjes had vastgezet. Onvermijdelijk moest er wel iets van de bagagedrager vallen, wat ook gebeurde, het meisje en haar vader hadden het alleen niet door.

Precies op dat moment kwamen er twee studenten uit de tegenoverliggende flat gewandeld en één van hen pakte het op (ik denk dat het iets van een knuffeltje was) en gaf het aan haar terug. Het meisje helemaal blij natuurlijk, en toen ze weer verder fietste naast haar vader hoorde ik haar nog heel vrolijk zeggen: “Dat was lief!” En ik werd daar zo blij van, de eerlijkheid en spontaniteit van een kind, mijn dag was gemaakt.

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

212 Dat was lief © LizLohren.nl

Posted on: 4 augustus 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *