365 Dagen Positief ~ Mooi lichaam

Mooi lichaam

Ik draai nog eens een rondje voor de spiegel en kijk naar de littekens op mijn benen, ze storen me niet meer, ook niet het meest recente litteken. Ik ben zelfs gestopt met tellen hoeveel het er nu eigenlijk zijn, en eigenlijk zie ik ze niet eens meer. Ik loop naar de kast en pak er een korte broek uit, hijs mijn benen erin en loop weer terug naar de spiegel.

Ok, nog één rondje dan! Ik kijk naar het totaalplaatje. Lach op mijn gezicht. Van mijn tenen tot aan mijn kruin. Het is er stiekem weer ingeslopen, het heeft ook flink wat tijd gekost, maar de gedachte laat me de rest van de dag niet meer los:

“Wat heb ik een mooi lichaam!”

Te bedenken dat ik tot een paar maanden geleden mezelf niet eens meer herkende in de spiegel! Op dat moment maakte ik de bewuste keuze om niet zo in de spiegel te willen kijken en ernaar te leven/denken. Duidelijk is wel geworden dat een positieve mindset wonderen doet voor een fysiek positief zelfbeeld én natuurlijk ook vice versa.

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Mooi lichaam © LizLohren.nl

Posted on: 23 juli 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *