365 Dagen Positief ~ Zekerheid

Zekerheid

Met zekerheid valt er natuurlijk niets met zekerheid vast te stellen. Kan ik zo zeker zijn van hoe de dingen zouden moeten gaan, zich zouden moeten ontwikkelen of met zekerheid vaststellen dat het zo zeker niet zou moeten gaan. Maar het probleem met zekerheid blijft toch wel dat het de grootste illusie is die er bestaat.

Dus met zekerheid kan ik vaststellen, dat de dingen maar zeer zelden gaan zoals ze zouden moeten gaan, zich zouden moeten ontwikkelen, maar vrijwel zeker net die richting inslaan zoals ik niet wil dat ze gaan. Dat is nu de zekerheid waar ik altijd op kan rekenen.

En ik wil zo graag zekerheid en voorspelbaarheid, dat valse gevoel van rust. Ach, je kent het wel. En als de dingen dan eens gaan zoals ik zo zeker wist dat ze zouden gaan, heeft dat vrijwel altijd te maken met het feit dat ik net had berust in de zekerheid dat niets zeker is…

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

192 Zekerheid © LizLohren.nl

Posted on: 14 juli 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *