365 Dagen Positief ~ Komt goed

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 180e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Onderbuikgevoel

Van het weekend was het er ineens, een gevoel dat mij zei: “Het komt goed.” Zo simpel, het stroomde door mij heen en het bracht rust. Het was het moment dat ik mij realiseerde dat ik de afgelopen maanden een stuk onrustiger ben geweest dan ik doorhad. Mijn gevoel ging alle kanten op en mijn verstand deed er nog eens een schepje bovenop.

Het is dat balletje dat je onder water probeert te houden, terwijl je het beter los kunt laten en rustig laten drijven. Zoveel makkelijker gezegd, dan gedaan… of gevoeld. Het is hetzelfde als weten wat te zeggen en te denken, maar de woorden blijven hol omdat ze geen betekenis voor je hebben, totdat je het simpelweg “voelt” in je hele wezen, je hele zijn.

180 Komt goed © LizLohren.nl

Maar goed, het komt dus goed… Was er een directe aanleiding voor dit “komt [wel] goed [schatje]” gevoel? Nee, niet echt. Iets in mij heeft een knopje omgezet en ik kan er mijn hoofd over willen breken, maar daarmee doe ik het hele gevoel weer teniet. Niet doen dus, gewoon blijven voelen, blijven vertrouwen op dat (onderbuik)gevoel.

~ Vertrouw jij je (onderbuik)gevoel? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 2 juli 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *