365 Dagen Positief ~ Sterren

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 177 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Sterren

Hoe vreemd het misschien ook klinkt, de periodes die ik als donker en zwaar heb ervaren, zijn de belangrijkste periodes in mijn leven tot nu toe geweest. Juist tijdens deze periodes stelde ik nieuwe prioriteiten in mijn leven, maakte ik een selectie van wat en wie er wel of niet een positieve invloed uitoefenden op mijn leven. En op die manier zag ik ook de lichtpuntjes – sterren – in mijn leven die ik nooit gezien zou hebben als alles maar voort was gekabbeld in mijn leven met een stralend zonnetje aan de hemel.

177 Sterren © LizLohren.nl

Niet voor niets wordt er gezegd dat je echte vrienden pas leert kennen in je donkerste tijden. Want wie kan schijnen in het donker, daarvan weet je dat hij/zij onvoorwaardelijk een plekje in je leven inneemt. Zelf hoop ik ook altijd een lichtje te kunnen zijn voor anderen als zij door het donker soms niet meer weten waar ze heen moeten of kunnen gaan. Ik meen dan ook dat als iedereen een lichtje – ster – voor  een ander probeert te zijn, dat zelfs de donkerste periode niet donker genoeg om helemaal in te kunnen verdwijnen.

~ Zie jij jouw sterren in het donker? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 29 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *