365 Dagen Positief ~ Cadeautje!

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 174 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Een cadeautje voor jezelf

Ik ben verre van een shopaholic, op de boodschappen na koop ik niet snel iets voor mezelf. Maar zo nu en dan vind ik dat ik wel weer eens iets heb verdiend. Zo kocht ik vorig jaar november voor mezelf een ring, dat was rond de tijd dat ik ook had besloten positiever in het leven te willen staan en ik ineens een moment van ‘ik vind mezelf eigenlijk heel leuk’ had. De ring kocht ik als een reminder om mij er constant van bewust te zijn dat ik ook gewoon leuk ben. Altijd. Punt.

Maar soms hoeft er niet een directe aanleiding te zijn om iets voor mezelf te kopen. En zo kwam het dat er gisteren dan eindelijk een nieuwe bank in mijn woonkamer stond. Laatst bedacht ik me namelijk dat ik niet alleen een nieuwe bank wilde, maar wel meteen. En als ik iets meteen wil… dan bedoel ik ook echt meteen.

De bank komt bij de Leenbakker vandaan en zodra ik ‘m zag staan, wist ik dat deze ‘m werd. Voor de vorm wilde ik nog wel even bij andere winkels kijken, maar zodra ik de deur weer uit was gelopen – ja op loopkrukken… zoals ik al zei: als ik meteen iets wil… – draaide ik me vrijwel meteen om. Waarom verder kijken als ik het toch al wist? Aldus geschiedde:

174 Cadeautje © LizLohren.nl

Ik ben er zo blij mee :)

~ Wat heb jij voor het laatst voor jezelf gekocht? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 26 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *