365 Dagen Positief ~ Tijd

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 173 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Tijd

Ja, tijd. Soms heb ik er zeeën van, veel vaker zou ik willen dat ik er meer van had. Wanneer kan ik beter ergens de tijd voor nemen, wanneer beter van niet? Tijd is tijd, ik kan er niet meer van krijgen, ook niet minder. Seconden blijven seconden, minuten blijven minuten en uren blijven uren. Ze duren niet langer of korten dan ze duren.

De invulling van tijd, daar draait het allemaal om. Ik zal eerlijk zijn, ik ga er niet altijd even bewust mee om. Heb tijden dat ik al mijn tijd er doorheen jaag alsof het de tijd zelf is die mij op de hielen zit. Dan heb ik weer tijden dat ik de tijd aan mij voorbij laat gaan alsof er nooit een einde aan komt. Waarom?

173 Tijd © LizLohren.nl

Misschien is tijd ook wel een bewustwordingsproces. Om mij bewust te worden van wanneer het beter is om de tijd in acht te nemen om doelen te bereiken, om invulling te geven aan en soms ook om rust en afstand te nemen. Om bewust te worden van wanneer er nog genoeg tijd is en wanneer de tijd dringt.

~ Ben jij je bewust van je tijd? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 25 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *