365 Dagen Positief ~ Nu!

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 167 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Morgen

Mijn hersenen draaien constant overuren. Mijn gedachten schieten alle kanten op en daarbij zit ik om de haverklap met mijn gedachten bij gisteren én morgen, met de bijkomende wat als… en de moet nog… en de wat dan… etc. etc.. Maar ja, morgen is morgen, waarom steek ik daar vandaag al tijd en energie in door mijn gedachten steeds af te laten dwalen?

167 Nu © LizLohren.nl

Ik probeer er steeds meer op te letten in het moment te leven. In het NU! Want vandaag is vandaag, en vandaag kan ik mijn tijd en energie beter besteden aan de dingen die ik vandaag kan doen én niet morgen zou kunnen doen. Want morgen – dat heb ik inmiddels ook wel door – zal negen van de tien keer toch heel anders gaan dan ik vandaag allemaal had bedacht…

~ Hoe vaak zit jij met je gedachten al bij morgen in plaats van vandaag? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 19 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *