365 Dagen Positief ~ Vriendschap

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 165 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Vriendschap

Iedereen kent het volgende gezegde wel: Keep your friends close, but keep your enemies closer. Dus… Gelukkig heb ik geen vijanden – tenminste, niet dat ik weet – maar mocht ik wel ‘vijanden’ hebben, dan is mijn rug het enige wat ze van dichtbij zullen zien. Aan mensen die ik niet mag, of andersom, of wederzijds, heb ik geen boodschap. Daar wil ik absoluut geen tijd en moeite aan besteden.

Tegelijkertijd ben ik ook weer niet iemand die de deur platloopt bij vriend(inn)en en regelmatig/veel van me laat horen. En dat heeft er niets mee te maken dat ik zoveel vriendschappen heb waardoor ik er simpelweg geen tijd voor heb (of maak), het is gewoon hoe ik ben. Vriendschap gaat voor mij niet om kwantiteit, maar om inhoud en loyaliteit waarbij ik geen eisen stel aan hoe vaak ik hiervoor (IRL) contact heb met iemand.

165 Vriendschap © LizLohren.nl

Ben ik bevriend met iemand, dan weet ik wat ik aan de ander heb en andersom. Dat als er iets is, ik meteen klaar sta voor iemand én… andersom. Maakt niet uit waar het om gaat, ik ga door het vuur voor mijn vriend(inn)en en weet dat dit – wederom – andersom ook zo is. Het zijn dan misschien niet veel vriend(inn)en die ik heb, maar deze vriendschappen zijn voor mij wel een grote – pure – bron van positiviteit.

~ Hoe zit het met jouw vriendschappen? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 17 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *