365 Dagen Positief ~ Opstaan!

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 163 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

De kracht om op te staan

Waarom ik?! Laat dat nu een vraag zijn die ik mezelf nooit heb gesteld… en ook niet aan een ander ;) Dingen gaan zoals ze gaan, zijn zoals ze zijn. Waar zou ik nu zijn, of wie zou ik nu zijn, als ik na elke operatie was gaan zwelgen in de pijn die dit veroorzaakte? Als ik na elke mislukte relatie bleef hangen in een gevoel van niet goed genoeg zijn? Na elke verkeerde keuze, geen nieuwe keuze durfde te maken uit angst het weer niet goed te doen?

Waarom ik?! Dat is hetzelfde als van mijn fiets vallen en dan maar op de weg blijven liggen… zul je zien dat ik dan overreden word en nog verder van huis – en weer in het ziekenhuis – ben, dan dat ik gewoon was opgestaan en weer verder was gefietst. Ik kan me er soms ontzettend over verbazen hoe sommige mensen blijven hangen in een gevoel van ‘ik ben gevallen en wil/durf/kan niet meer opstaan’.

163 Opstaan © LizLohren.nl

Waarom ik?! Waarom ook niet?! Ik schreef het al eens eerder: mijn ego is te groot om te blijven zwelgen. En nee, ik beweer niet een supergirl te zijn, ook ik ben maar al te bekend met het emotionele scala van angst, verdriet en pijn – zoals inmiddels wel duidelijk moge zijn voor degenen die mijn blog al een tijdje volgen – en de enige ‘waarom’ die ik mij afvraag, wordt vervolgd met: en wat kan ik hiervan leren?

~ Hoe lang duurt het voordat jij opstaat na een val? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 15 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *