365 Dagen Positief ~ Liefde

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 162 e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Liefde

Over het ervaren van meer liefde om precies te zijn. Maar liefde gaat niet alleen maar om romantische liefde. Liefde bestaat in zoveel vormen en de belangrijkste vorm van liefde – vind ik – is de liefde voor jezelf. Ik durf te beweren dat er maar héél weinig mensen zijn die oprecht van zichzelf houden, die een 100 procent positief zelfbeeld hebben. Ik in ieder geval niet. Ik ben mij hier ook bewust van en probeer hier elke dag weer aan te werken.

Vandaag gooi ik ‘m even over een andere boeg en wil graag deze slam poetry video van Savannah Brown met jullie delen. Laat je niet misleiden door de titel What Guys Look For In Girls. Dit gaat over hoe jezelf lief dient te hebben, ongeacht de mening van anderen, van de samenleving, van de media of wat/wie dan ook!

Tip: lees ook de tekst (mee) onder de video! Echt supermooi!

~ Wat is liefde voor jou? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 14 juni 2014, by : Liselore

One thought on “365 Dagen Positief ~ Liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *