365 Dagen Positief ~ Dream On!

Gisteren ontving ik mijn 16e e-mail van 365 Dagen Positief over (toekomst)dromen. De dromen die je hebt, stellen je in staat om richting te geven aan je gedachten en je gevoelens, ze geven je focus. Dromen hoeven zeker geen (zelf)bedrog te zijn, want alles waar je je aandacht op richt, is wat je aan zult trekken. Wil je je droom dus waarmaken, geef het dan je volle aandacht en je zult zien dat je droom vanzelf gestalte krijgt.

Mijn motto is niet voor niets ‘Dream On & Write On’. Al zolang ik mij kan herinneren wil ik schrijfster worden. En iedereen die mij kent weet dit ook. Al vrij snel nadat ik had leren schrijven – in keurige lettertjes, aan elkaar, met vulpen – begon ik met het verzinnen en opschrijven van verhaaltjes. Mijn fantasie was – en is – eindeloos, en ik had ook van die heerlijke fases waarin ik bijvoorbeeld de hele tijd over paarden schreef (ja, ik heb alle Bianca pockets gelezen).

Maar ergens in de puberteit kreeg ik een writersblock. Een zware ook. Ik deed nog weleens pogingen om te schrijven, maar het lukte niet. Ik legde mezelf teveel aan banden. Niets was goed genoeg en het moest meteen perfect geschreven zijn. Aan fantasie geen gebrek, maar ik kreeg het niet meer op papier. Ik gaf het op, wat had het ook voor zin? Zo nu een dan schreef ik nog weleens een kort stukje, maar het deed me niet zoveel. Ik begon zelfs aan een blog, maar stopte ook daar vrij snel weer mee.

Tja… dromen komen en gaan, maar sommige blijven gewoon voor altijd bij je. Dus begon ik in 2012 met deze blog en dat heb ik tot nu toe aardig goed bijgehouden. Langzaamaan komt van bloggen nu ook steeds meer van ‘serieus’ schrijven, en begin ik mijn droom om een ‘echte’ schrijfster te worden steeds meer vorm te geven. Binnenkort wil ik namelijk aan de slag als freelance tekstschrijver met als kernactiviteit, het opschrijven van levensverhalen.

Gisteren sprak ik dit voor het eerst letterlijk uit naar iemand: ‘Ik wil mij gaan specialiseren in het opschrijven van levensverhalen.’ En prompt kreeg ik een prachtig voorstel om over na te denken! Een voorstel dat aansluit bij mijn achtergrond als afgestudeerd Cultureel Antropoloog en mijn ambitie als schrijfster. Ik kon mijn geluk niet op, huppelde in gedachten de hele ruimte rond en maakte als bonus ook nog een paar salto’s in de lucht. Oh… mijn dromen…

Wordt [snel] vervolgd

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

LIEVER ‘UPDATES VIA EMAIL’…? SCHRIJF JE IN VIA HET MENU RECHTS >>>

16 Dream On © LizLohren.nl

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 18 januari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *