365 Dagen Positief ~ De kracht van gedachten

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 159e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

De kracht van gedachten

Ik ben iemand die onder (bijna) alle omstandigheden blijft functioneren. Om wat voor emotie het ook gaat, van in de wolken van geluk tot diep in de put van verdriet. Ik zal er niet meer of minder om eten. ’s Ochtends kom ik gewoon mijn bed uit en ’s avonds ga ik er weer in. Werk (en voorheen studie) zal er ook maar zelden onder lijden. Ik functioneer. Hoe dat kan? Simpel, wilskracht.

Op het randje van depressies heb ik gebalanceerd. Gebroken harten heb ik overleefd (incl. de opmerking: “Hoe komt het dat jij er nog zo goed uitziet? Ik zou er niet uitzien als ik jou was!” Tja…). Nee, eerder komt er niets uit mijn handen als ik met mijn hoofd in de wolken zit van geluk, dan begeef ik mijzelf liever in een fantasiewereld. En zelfs dan spring ik uiteindelijk weer van die wolk af, terug naar de orde van de dag!

159 Gedachten © LizLohren.nl

Ook nu ik weer aan het revalideren ben, merk ik dat het helpt om een doel voor ogen te hebben. Door geduld te hebben en mezelf moed in te praten (denken) lijkt de finish ditmaal een stuk dichterbij dan ik van tevoren had gedacht en verwacht. Ditmaal MOET ik ook niet alles meteen van mezelf en ligt de focus op het in acht nemen van mijn grenzen waardoor forceren geen optie/’gevaar’ meer is.

~ Hebben jouw gedachten (fysiek en/of mentaal) invloed op jou? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 11 juni 2014, by : Liselore

2 thoughts on “365 Dagen Positief ~ De kracht van gedachten

  1. Sjeezz “Hoe komt het dat jij er nog zo goed uitziet? Ik zou er niet uitzien als ik jou was!”
    Wat is dat nou weer voor een opmerking. Some people :/
    Je klinkt als een sterke vrouw, wilskracht is een mooie eigenschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *