365 Dagen Positief ~ Van jezelf houden

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 154e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Van jezelf houden

Maar gisteren had ik echt een dag dat ik even absoluut, totaal, in de verste verte NIET van mezelf hield. Zo’n dag dat ik graag in lucht op wilde gaan. Zo’n dag dat ik wilde verdwijnen in een diep, diep, diep gat in de grond – hoewel verdwijnen onder mijn dekbed ook voldoende geweest zou zijn – en dan rustig afwachten tot de bui weer over zou waaien. Even de tijd uitzitten tot ik vanzelf weer tot de conclusie zou komen dat het allemaal wel meevalt… met mezelf.

154 Van jezelf houden © LizLohren.nl

~ H(oeveel h)ou jij van jezelf? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 6 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *