365 Dagen Positief ~ Herinneringen

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 153e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Herinneringen

Waar hebben mensen aan het einde van hun leven de meeste spijt van? De dingen die ze niet gedaan hebben. De dromen die ze niet nagestreefd hebben en wie weet, misschien zelfs waargemaakt zouden kunnen hebben. Kijken ze terug op de verloren jaren waarin de focus lag op ongelukkig zijn in plaats van gelukkig zijn met jezelf. Jaren waarin ze hadden kunnen genieten van het leven en de mogelijkheden die voor het grijpen – of nog beter: creëren – lagen.

153 Herinneringen © LizLohren.nl

Hoe kijk ik aan het einde van mijn leven terug op hoe ik nu in het leven sta? Of laat ik niet meteen het einde van mijn leven zeggen, maar over bijvoorbeeld vijf jaar. Ongetwijfeld zal ik mij dan een heel moeilijke periode herinneren van operaties en steeds opnieuw revalideren. Maar ik hoop ook dat ik me kan herinneren hoe deze periode mij sterker heeft gemaakt en de weg heeft gewezen naar wat ik met mijn leven wil en hoe ik dat waar ga maken…

~ Welke herinneringen ga jij voor jezelf creëren om later op terug te kijken? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 5 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *