365 Dagen Positief ~ Alles in één

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 150e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Zwart/Wit

Ooit voerde ik met een oud-huisgenootje een gesprek over dat we het soms gewoon niet konden begrijpen dat bepaalde mensen, die wij echt niet uit konden staan, kennelijk ook leuke kanten hebben, want ook zij hadden vrienden, vriendinnen, kennissen en familie waar ze het mee konden vinden. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat elk mens meerdere kanten heeft, meerdere karaktertrekken waarmee ze bij de ene persoon wel aansluiting/herkenning vinden en bij de andere niet.

150 Alles in één © LizLohren.nl

In het verlengde van bovenstaande ging ik toen ook over mezelf nadenken en uit hoeveel verschillende ‘kanten’ ik besta. Deze kanten zijn veelal uitersten van elkaar (zwart/wit) en over het algemeen denk ik dat ik een beetje in het midden (grijs) hang. Zo nu en dan is er dan een uitschieter naar de ene of de andere kant, afhankelijk van de situatie en/of persoon waarmee ik te maken heb. In die zin realiseerde ik me ook weer eens dat, hoewel we allemaal ontzettend verschillend zijn, we eigenlijk ook weer allemaal hetzelfde zijn.

In feite kunnen we alles zijn wat – en wie – we maar willen, daarmee bepalend hoe we overkomen op een ander en zelfs op onszelf. Zo vind ik mij het ene moment een stuk leuker dan het andere moment. Ach, alles in één denk ik maar zo… Doet me meteen denken aan dit liedje:

~ Hoe zwart-wit-grijs ben jij? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 2 juni 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *