365 Dagen Positief ~ Opgeblazen ballon

Goedemorgen! Gisteren ontving ik mijn 145e e-mail van 365 Dagen Positief met als thema:

Spanning

Spanning in je lichaam om precies te zijn. Uhm ja… wat zei ik nu laatst over mijn lichaam dat continu in vluchten of vechten modus staat? Stress dus… en het weet zich allemaal te verzamelen in mijn buik. Waar ik echter nooit zoveel aandacht aan heb besteedt, is hoe die stress in mijn buik eigenlijk aanvoelt.

Nu dan, mijn stress voelt eigenlijk aan als een grote opgeblazen ballon, een ballon waar best wel een beetje – of eigenlijk heel veel – lucht uit kan. Niet door de ballon lek te prikken, dan is het einde natuurlijk helemaal zoek bij mij. Maar gewoon heel rustig dat knoopje eruit halen en de lucht weg laten stromen.

145 Opgeblazen ballon © LizLohren.nl

Misschien, als ik dit wat vaker kan visualiseren voor mezelf – en hier mijn ademhaling op aanpas – dat ik de rust in mijn hoofd én lichaam terug kan laten keren.

~ Hoe ga jij om met de spanning in je lichaam? ~

Dream On & Write On
Liselore

VOLG JE MIJ AL VIA
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Posted on: 28 mei 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *