365 Dagen Positief ~ Energie Management

Gisteren en vandaag kreeg ik mijn 12e en 13e e-mail van 365 Dagen Positief. Omdat de inhoud van de e-mails op elkaar aansloten, combineer ik ze vandaag in één blogpost. Beide e-mails onderstrepen het belang van goed in je vel zitten. Niet alleen krijg je daar meer energie van, maar kun je ook waardevol zijn voor anderen. Zaak is dus om goed voor jezelf te zorgen en jezelf de vraag te stellen: wat geeft jou energie en wat kost jou energie?

Omdat ik 365 Dagen Positief blog, heb ik besloten om de energieslurpende dingen maar even te laten voor wat ze zijn, en mij juist te richten op een paar dingen die mij energie geven, zoals:

365 Dagen Positief © LizLohren.nl

VOLG JE MIJ AL OP
TWITTER | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | PINTEREST

Waarom ik mij heb opgegeven voor 365 Dagen Positief

Posted on: 14 januari 2014, by : Liselore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *